Ga terug

Zoë & Silos: De Rimba Musical

Zoë & Silos: De Rimba Musical, van 13 juli tot en met 18 augustus dagelijks te zien in Burgers' Zoo!

 

Zoë & Silos staan midden in het tropisch regenwoud van Vietnam! Hoe zijn ze daar nu weer terechtgekomen? Ze zijn op zoek naar een zeer bedreigd dier, dat helaas ook erg onbekend is: het schubdier. Wat is dat prachtige gezang dat ze hoog in de bomen horen? En klopt het eigenlijk wel dat er geen tijgers meer in Vietnam zouden leven... Kom snel bij de show kijken hoe dit afloopt!  

Ontmoet de hoofdrolspelers: 

Wie zijn Zoë en Silos? Zoë is een heel enthousiast meisje dat alles over dieren wil weten. Als abonnementhoudster komt ze vaak in Burgers’ Zoo. Ze weet verrassend veel over allerlei diersoorten. Silos is een jonge dierverzorger die in Burgers’ Zoo werkt. Zoë en Silos komen elkaar regelmatig tegen in het park en beleven samen spannende avonturen. In een educatieve musical komen jong en oud spelenderwijs veel te weten over het ecosysteem Rimba.

Sandy is een schubdier dat een beetje onhandig is en o zo graag een stuk bekender zou willen zijn. Want als Sandy bekender wordt, willen mensen haar hopelijk beter beschermen! Maar hoe kan Sandy dit nu voor elkaar krijgen?  

 

Lan is een luid zingende gibbon. Door het hele oerwoud is haar prachtige zang te horen, al worden sommige dieren er soms een beetje gek van. Wat een lawaai! Lan zingt niet alleen het hoogste lied, maar zwiert ook sierlijk door de boomtoppen.  

Phong is een relaxte netpython. Hij ligt net heerlijk uit te buiken na een overvloedige maaltijd, als de vrienden hem per ongeluk komen storen. ‘Laat mij maar lekker met rust, ik hoef niet zo nodig bekend te zijn.’ is een beetje zijn motto. Hoewel Phong een beetje bromt, is hij niet onaardig.  

 

Tom is een arrogante tijger. Hij is behoorlijk vol van zichzelf en wil absoluut niet zonder toestemming op de foto of de film gezet worden! Tom heeft wat aristocratische trekjes en kan behoorlijk uit de hoogte doen. Wat zit er achter zijn merkwaardige gedrag? Daar komen we achter in de show!  

Dagelijkse showtijden

  • Show 1 - 11.00-11.30 uur (aansluitend Meet & Greet)
  • Show 2 - 12.00-12.30 uur (aansluitend Meet & Greet)
  • Show 3 - 13.30-14.00 uur (aansluitend Meet & Greet)
  • Show 4 - 14.30-15.00 uur (aansluitend Meet & Greet)
  • Show 5 - 15.30-16.00 uur (aansluitend Meet & Greet)

Tip! Zorg dat je 15 minuten voor aanvang al in de Foyer van het Safari Meeting Centre bent. De shows starten echt op bovengenoemde tijdstippen én het animo is soms groot! Op zondag 11 augustus en vrijdag 16 augustus bieden we shows met een gebarentolk aan, alle shows op deze dagen worden vertolkt.

Wil je de nummers luisteren om alvast in de stemming te komen? Je kunt de muziek van Zoë en Silos beluisteren op verschillende platforms, waaronder Spotify, iTunes en Deezer!

Een jarenlange traditie

Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment bouwen met ‘Zoë & Silos: De Rimba Musical’ voort op een jarenlange traditie. De hoofdrolspelers figureerden reeds in vijf thematische musicals, een tiendelige televisieserie op Telekids, talloze videoclips met dierenliedjes, vlogs en challenges. Op @zoesilos kunnen kinderen en volwassenen veel van deze producties online terugkijken. Ook zijn de liedjes van Zoë en Silos op Spotify te beluisteren.