Korte video's op Facebook

Op onze Facebookpagina delen we wekelijks bijzondere video's van voor- en achter de scherm van Burgers' Zoo.

Videoranger Puck

Volg videoranger Puck op ons YouTube-kanaal en kijk wekelijks mee welke avonturen ze beleeft in Burgers' Zoo.

Burgers' Zoo Colleges

Bekijk hier alle afleveringen van onze Burgers' Zoo Colleges. Professionals aan het woord over dieren, natuur en dierentuinen. Colleges waarbij verschillende sprekers vanuit Burgers' Zoo vertellen over hun werk en specialisme in de dierentuin.

Nachtbrakers

Benieuwd wat dieren 's nachts uitspoken? Bekijk de spannende serie Nachtbrakers! Waarin Floris en Ruben in de nacht door de dierentuin sluipen op zoeken naar avontuur.

Project Mangrove

In de vierdelige documentaire 'Project Mangrove: Een stukje Belize in Arnhem' wordt de bouw van de Mangrove in Burgers' Zoo gevolgd.

Bouw Burgers' met Stef & Ruub

In 'Bouw Burgers' Zoo met Stef en Ruub' gaan dierenverblijfontwerper Stef en videograaf Ruben aan de slag in het spel Planet Zoo. Waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van een dierenverblijf en hoe doet Stef dat?

One Minute Meals

Benieuwd wat er op het menu van de dieren in het park staat? In One Minute Meals zag je elke week het menu van een specifieke diersoort, zoals onder andere de tijgers, olifanten en zeekoeien!

Zoë & Silos de tv-serie

De avontuurlijke Zoë wil niets liever dan dierenverzorgster worden in Burgers’ Zoo. Met regelmaat bezoekt ze het park, waar ze op een dag Silos ziet. Silos, stagiair in Burgers' Zoo, hoopt later ranger te worden in de mangrove van Belize.

Zoë & Silos - een reis om de wereld

Zoë & Silos zijn terug met gave muziekvideo's waar kinderen naar hartenlust mee kunnen meezingen! In de videoclips zingen Zoë en Silos over bijzondere dieren uit de Bush, Desert, Mangrove, Ocean, Park, Rimba en Safari.

Burgers' Zoo Natuurlijk seizoen 5

In Burgers' Zoo Natuurlijk leren kijkers 18 dieren uit Burgers' Zoo binnen één minuut beter kennen. Wat is de taak van dit dier binnen een ecodisplay en wat zijn de kenmerken hiervan, hier kom je achter aan de hand van verrassende weetjes!

Burgers' Zoo Natuurlijk seizoen 3 & 4

In Burgers' Zoo Natuurlijk leren kijkers in één minuut een dier uit Burgers' Zoo beter kennen aan de hand van verrassende weetjes.

Burgers' Zoo Natuurlijk seizoen 1 & 2

In de eerste twee seizoenen krijgen kijkers een kijkje voor en achter de schermen van Burgers’ Zoo. Op YouTube kunnen alle fragmenten van het programma worden teruggekeken.

Burgers' Zoo & Waarom tv

Burgers Zoo & Waarom geeft antwoord op jouw vraag. En het leuk is: je kan zelf helpen met het vinden van het antwoord!

Drukte in de Dierentuin

Drukte in de Dierentuin was tot 2014 in Nederland te volgen op SBS6 en is momenteel in België te zien op België 1.

Slow mo Sunday

In Slow mo Sunday zagen we elke week een handeling van een diersoort uit het park in slow motion!

360-graden video's

Met de 360-graden video's kunt u waar ook ter wereld een bezoek brengen aan Burgers’ Zoo. U waant zich in een andere wereld, u staat tussen de giraffen en ziet hoe de stokstaartjes nieuwsgierig kijken naar wat u in hun verblijf doet.

De Leeuwenkuil

In deze serie beleven Daniel en Suzina Durvers allerlei spannende avonturen in het dierenpark Durvers’ Zoo. De boomhut De Leeuwenkuil is een plek waar Daniel en Suzin allerlei spannende avonturen beleven.